Home

Welkom op de website van Rayon Zaanstreek-Waterland. Deze website is opgezet om alle informatie voor de verenigingen van ons rayon op één plek te verzamelen.

Een deel van de website is afgeschermd, hiervoor hebben de verenigingen een inlognaam en wachtwoord ontvangen. Vraag hiernaar bij uw secretariaat!

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u mailen naar secretariaat@turnrayonzw.nl.

Nieuws

zoom conferentie voor vragen stellen

Als jullie (daarna) nog vragen hebben bij het invullen van deze inventarisatie, dan is op maandag 10 mei om 19:30 uur gelegenheid om via zoom (https://us02web.zoom.us/j/84360965581?pwd=clNTZUl5TmdITnBQTjUvWDZ3ZUxpQT09 ) van rayoncommissie-leden verdere toelichting te krijgen.

Geplaatst op 2021-05-03

Inventarisatie wedstrijdseizoen 2021-2022

Behalve informatie vanuit het district (“Wedstrijdplanning…docx” en “Concept wedstrijdagenda….xlsx” treffen jullie het document “Inventarisatie wedstrijdseizoen 2021-2022.docx” aan waarin:

Een korte toelichting staat met betrekking tot het nieuwe wedstrijdsysteem zoals die door de KNGU bepaald is voor het komend seizoen;

Een verzoek een en ander te inventariseren om vast te kunnen stellen wat de veranderingen voor onze rayoncompetitie voor gevolgen heeft, qua niveau/leeftijdscategorie en aantallen turnsters

(uiteraard weten wij dat ook bij jullie nog niet alles vaststaat maar een inschatting nu is toch van belang voor het organiseren van wedstrijden!);

Ook het allerlaatste blad van de inventarisatie (namen juryleden en emailadressen) van cruciaal belang is om in te vullen!!

Geplaatst op 2021-05-03

Nieuwe oefenstof voor 2021-2022

Beste DTC’s, Rayons en werkgroepen,

Wij hebben nieuwe informatie over het nieuwe wedstrijdsysteem beschikbaar.

Op de volgende webpagina staat deze informatie ook vermeld. Wanneer jullie vragen ontvangen kunnen jullie de verenigingen hiernaartoe verwijzen.

https://dutchgymnastics.nl/trainers-en-coaches/wedstrijdzaken/wedstrijdsysteem-en-oefenstof-2021-en-verder > klik vervolgens op Turnen Dames

De komende weken gaan wij meer informatie op deze webpagina publiceren.

We proberen jullie als eerste op de hoogte te houden, wanneer er iets nieuws opstaat.

Categorie indeling Turnen Dames vanaf september 2021:

Onderbouw:

Voor de onderbouw zal geen indeling op niveau plaatsvinden. Alle leeftijden 6-9 jaar kan je inschrijven voor dezelfde event/ontmoeting.

Middenbouw categorieën vanaf september 2021:

Het middenbouw systeem is opgebouwd uit 7 niveaus, waarbij de moeilijkheid van de huidige oefenstof is aangehouden als maatstaaf voor de indeling van de nieuwe niveaus. De verwachting is dat de volgende huidige niveaus in de onderstaande nieuwe niveaus gaan inschrijven.

Let op: dit is een richtlijn en hoeft niet exact aangehouden te worden bij de inschrijven t.z.t.

Bovenbouw

Het bovenbouw systeem blijft ongewijzigd.

Binnenkort ontvangen jullie een email van Peter Verheul met daarin een uitnodigen om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we met zijn allen het nieuwe wedstrijdseizoen gaan vormgeven.

Kijk alvast de informatie video over Waarom de oefenstof is veranderd, deze video wordt ook aan het einde van de week meegenomen in de nieuwsbrief voor trainers en coaches.

Met vriendelijke groet,

Melissa Schoppers

Team Sporters & Fans

Logo KNGU DG

Geplaatst op 2021-02-11

site in Beekbergen over de nieuwe WET

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/actieplan-wet

Geplaatst op 2021-02-11

Nieuwe wet bestuur en Toezicht rechtspersonen

https://njbb.nl/wat-houdt-de-wet-bestuur-en-toezicht-rechtspersonen-wet-wbtr-nou-in/

Kijk wat deze nieuwe wet inhoud dit is belangrijk

Geplaatst op 2021-02-11

Verenigingen

De Beukers logo Brinio logo CCO logo DEV logo Gymnet logo Hercules logo Ilpenstein logo Kracht en Vlugheid logo Kwiek logo Lycurgus logo Mauritius logo Olympia logo Sparta logo Swift logo Wilskracht logo

Advertenties

Advertentie Esther turnpakjes